Ervaringen klanten

Lees wat klanten over Klassieke Veranda vertellen

We zijn enorm trots dat we door heel Nederland en België veranda’s, tuinkamers en carports bouwen. Nog mooier om te lezen hoe klanten een Klassieke Veranda waarderen!

“Afgelopen donderdag en vrijdag is bij ons een klassieke veranda met grote lichtstraat geplaatst. We zijn er super blij mee. Alles ziet er super mooi en netjes uit. Goed afgewerkt (geldt ook voor het dak) Echt vakwerk met oog voor detail en een super leuk team. Een absolute aanrader.”
Klassieke veranda beoordeling

Alette Martens

“Wat een top team, prima werk , super kwaliteit en wat is het mooi geworden. Morgen dakdekken en glas. Daarna heerlijk genieten van onze super veranda.”
Klassieke veranda beoordeling

Anoniem

“Onlangs een klassieke veranda bij dit bedrijf gekocht. Mannen hebben detail voor afwerking, alles ziet er op en top uit en het bedrijf komt zijn afspraken na. Eerlijk bedrijf die doet wat die zegt en een super mooie veranda voor je kan maken.”
Klassieke veranda beoordeling

Marco Limado

“Mooie veranda. Oog voor detail en vakwerk en buiten dat hele aardige mensen die met je mee denken. Enorm bedankt voor alles.”
Klassieke veranda beoordeling

Anita Rog

“Kei tevreden met onze nieuwe veranda. Super hoe deze mensen werken. Alles perfect geregeld en gemaakt volgens afspraak. Kortom heel tevreden en als andere mensen een veranda nodig hebben, ben je bij Klassieke Veranda in Gemert aan het juiste adres.”
Klassieke veranda beoordeling

Piet Verhagen

“Een zeer gespecialiseerd, vakkundig team. Aardige lui die goed op elkaar zij afgestemd, precies en alles volgens afspraak. Wij zijn erg blij met onze veranda van hout.”
Klassieke veranda beoordeling

Anita Falvai

“Mannen die hun vak verstaan. Betrouwbaar en topkwaliteit. Het adres in Nederland voor je veranda!”
Klassieke veranda beoordeling

Ton Rijnders

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

“Wij genieten iedere dag van onze heerlijke tuinkamer! Hebben zelfs met de kerst genoten van de buitenlucht onder ons prachtige dak! Veranda is heel vakkundig en snel geplaatst in een gezellige en ontspannen sfeer! Alle lof voor dit bedrijf!”
Klassieke veranda beoordeling

Elly De Nijs

“Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe veranda/ tuinkamer! Vorige week donderdag en vrijdag geplaatst, leuke gasten die hard en goed kunnen werken. Gisteren en vandaag afgewerkt met twee lagen strakke lak, het resultaat is super. De prijs / kwaliteit is dik in orde! De klassieke veranda levert een top product waar wij heel veel plezier aan gaan beleven. Daarnaast zijn het ook gezellige gasten die weten wat ze doen en hun afspraken volledig nakomen. Wij raden de klassieke veranda aan iedereen aan die op zoek is naar een extra stukje luxe in de buitenlucht. Bedankt heren!”
Klassieke veranda beoordeling

Sanne Bink

“Sympathieke gemoedelijke ambachtslieden met oog voor detail. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Echt een aanrader! Wij zijn zeer tevreden!”
Klassieke veranda beoordeling

Esmee Meegdes

“Wat hebben die mannen hard gewerkt! We hebben een heerlijke veranda laten maken, precies naar wens! Net alsof ‘ie altijd al bij het huis gehoord heeft.”
Klassieke veranda beoordeling

Monique Croughs

“De foto’s spreken voor zich!”
Klassieke veranda beoordeling

Pim Van Den Hoogen

“Heeeel blij met onze nieuwe veranda! Dank je wel Geert en de rest van je team natuurlijk!!”
Klassieke veranda beoordeling

Saskia Hurkmans

“Ja, de open haard is HEERLIJK! Met het plaatsen van de veranda en nu de open haard, hebben we een extra kamer erbij. We genieten er ongelooflijk van. Maar wat ook zeker niet ongezegd moet blijven: ontzettend blij met jou en je collega’s. Vakwerk geleverd, snel geplaatst, hele fijne communicatie en jazeker, we gaan jullie nog veel vaker aanbevelen! Dus top dat je ook bij Ilse en Sjaak aan de slag gaat, en het dankjewel is dan ook geheel wederzijds. We zijn simpelweg enorm tevreden en heel blij met de veranda en open haard!”
Klassieke veranda beoordeling

Martijn En Nanette

“Ook is Geert een man die zijn afspraken nakomt. Geen loze beloften maar alles tijdig volgens afspraak. En de prijs? Die is goed en oprecht. Het zal best voorkomen dat je ergens goedkoper uitkomt. Maar dan heb je zeker niet de kwaliteit die wij sinds gisteren hebben mogen ontvangen.”
Klassieke veranda beoordeling

Hennie & Mieke Cobussen

“Super werk afgeleverd volgens de gemaakte afspraken. Zeer prettige vakmensen die met je meedenken en overal voor open staan.Dan ook zeker een aanrader voor iedereen. Een aanwinst voor ons huis!”
Klassieke veranda beoordeling

Fam. Van Daal – St. Anthonis

“Een feestje, onze nieuwe veranda die afgelopen week is gebouwd! Met mooie houten lichtstraat! Alles liep op rolletjes, van offerte tot en met de bouw. Geen gedoe, prettige mensen in omgang en een heel mooi resultaat. Zeker aan te bevelen!”
Klassieke veranda beoordeling

Marianne En Marco – Enschede

“Ons oordeel is in een woord perfect. Geen enkel probleem tijdens de plaatsing en zeer goed en vriendelijk personeel,. Ook nog na het opleveren van onze houten veranda met lichtstraat werd er nog contact opgenomen, om te vragen of alles naar wens was gegaan. Prima werk!!!”
Klassieke veranda beoordeling

Lauran Van De Sanden

“Klassieke Veranda met zijn team leveren werkelijk iets moois af. Vanaf het eerste contact tot het plaatsen denken ze mee om het resultaat iets persoonlijks en moois te laten zijn. Wij zijn ontzettend tevreden en gaan zeker nog jaren genieten van mooie houten veranda aan ons huis!”
Klassieke veranda beoordeling

Hans En Suzanne – Oudenbosch

“Wij wilden een klassieke terrasoverkapping laten plaatsen in de stijl van ons huis. Klassieke Veranda heeft een goede offerte gemaakt en was bij vragen altijd goed bereikbaar. De werknemers zijn beleefd en hebben en netjes gewerkt. Kortom dit bedrijf is het aanbevelen waard!”
Klassieke veranda beoordeling

Gerda Van Vliet