Contact

CONTACTGEGEVENS

U kunt ons bedrijf en showroom vinden op onderstaand adres:

Klassieke Veranda
IJzerzijp 12
5421 ZE Gemert (Smartpark)
(Nederland net over de grens met België).
KVK: 17122706

Mobiel: +316-16 55 47 92

Op afspraak bent u van harte welkom. Ik leid u persoonlijk rond en presenteer u met alle plezier de diverse keuzemogelijkheden.

Wino dorst
Wino Dorst
1. April, 2022.
Geverifieerd
In 2012 hebben we bij Klassieke Veranda een veranda laten plaatsen. Daar genieten we nog steeds van. In al die tijd een keer een probleem met een ruit gehad, dat zeer snel als service werd hersteld. Nu, 10 jaar later in 2022, wilden we een carport laten plaatsen en hebben we opnieuw voor Klassieke Veranda gekozen. De eigenaar Geert is een fijne man en helemaal gespecialiseerd in veranda's en carports. Alles wordt in de werkplaats voorbereid zodat de opbouw snel klaar is. De eerste dag de hele constructie en de tweede dag de dakbedekking en de ramen van de lichtstraat. Als je een veranda of carport wil laten plaatsen ben je hier aan het goede adres!
Lees verder
Corne wouters
Corne Wouters
18. December, 2020.
Geverifieerd
Zeer goed bedrijf. Houdt zich aan de afspraken en levert vakwerk. Prettige mensen. Voor een echt mooie degelijke veranda moet je hier zijn.
Lees verder
A. Stroomer
a. stroomer
29. Juni, 2020.
Geverifieerd
Vorig jaar september per mail offerte ontvangen. Prijs sprak ons aan. Nieuwsgierig naar de kwaliteit van het product zijn we in november bij Geert langs geweest om de veranda in de showroom te bekijken. Fantastisch om te zien. De opdracht gegeven en afgelopen april is de veranda geplaatst. Echt een plaatje! Kwalitatief zo goed en zo prettig om met ze te communiceren. Wij zijn ontzettend blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Dank je wel Geert + alle medewerkers. Hartelijke groeten uit Dwingeloo
Lees verder
Marco
Marco
19. November, 2018.
Geverifieerd
Prachtige veranda met lichtstraal geleverd door klassiekeveranda.nl. Echt vakwerk met oog voor detail.
Lees verder

STEL ONS JE VRAAG

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken bij ons in de showroom? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier of bel ons op 06-16 55 47 92.

  * Graag deze velden minimaal invullen

  Foto's mogen maar maximaal 3MB groot zijn. Hebt u veel en/of grote bestanden? Dan verzoeken wij u om deze eerst te uploaden naar WeTransfer. Vanuit WeTransfer kunt u ons een mail sturen met de foto's of de link ernaar delen in het tekstvak hierboven.


  Upload maximaal 3 foto's. Deze mogen maximaal 3MB groot zijn per foto.
  Foto 1

  Foto 2

  Foto 3

  Controleer ook uw spam map, het kan soms voorkomen dat onze mails daarin terecht komen.