skip to Main Content
Houten Overkapping
Houten Overkapping
Houten Overkapping Landelijke Stijl
Houten Overkapping Zadeldak
Overkapping Met Schuifbeglazing
Veranda Met Openhaard

U wilt een veranda van hout. Daar bent u inmiddels wel van overtuigd. Hout is namelijk warm, sfeervol en geeft uw huis die landelijke, stoere of luxe uitstraling waar u naar op zoek bent. Vraag is alleen nu: hoe gaat die houten veranda er precies uitzien?

Waarschijnlijk bent u hier omdat u van klassieke veranda ’s houdt.

Klassiek is een stijl die zo is genoemd omdat hij verwijst naar de jaren dertig van de vorige eeuw. U kent deze veranda’s waarschijnlijk ook wel: typerend zijn met name de robuuste balken, die met traditionele verbindingen met elkaar zijn verbonden, en de massief houten kolommen die op hardstenen voeten staan.

Dat is de stijl die ook u aanspreekt. Toch?

Wist u dat veel mensen kiezen voor een compleet afgewerkte tuinkamer?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw veranda om te toveren tot een mooie tuinkamer. Bent u op zoek naar privacy én een knusse sfeer? Ga dan voor een veranda met een aantal dichte zijwanden. Een mooie aanvulling hierop is schuifbeglazing. Hiermee zorgt u meteen voor wat extra beschutting als het regent. Voor de koudere dagen laat u de veranda misschien wel uitrusten met een houtgestookte haard. U ziet zichzelf vast al met glaasje wijn bij het knapperende haardvuur zitten. Proost!

Een veranda of tuinkamer is een investering waar u nog jaren heel veel plezier van wilt hebben. Iedere klassieke veranda is uniek. Het is een eenmalige productie. Dat is het mooie aan de houten veranda. En er is zo ontzettend veel te kiezen. In vormen, afmetingen, combinaties en gebruik van materialen.

Daarom willen wij u helpen de juiste keuze te maken!

Dat doen we een gedeelte via deze website, waar u al heel veel voorbeelden van klassieke veranda ’s vindt. Ook bent u van harte welkom in onze vernieuwende showroom waar we u  graag alle mogelijkheden laten zien.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP …?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, technisch, esthetisch en budgettair. Neem dan direct nog contact op met Klassieke Veranda. Bel of mail voor een gratis en vrijblijvende afspraak en/of offerte. Want dat is uiteindelijk toch de eerste stap naar misschien wel die prachtige aanbouw waar u al zo lang naar verlangt… Geert Kuypers

    * Graag deze velden minimaal invullen

    Back To Top