Fraaie houten carports

Klassieke houten carport
Fraaie houten carports 7

Een fraaie carport als blikvanger

Een houten carport is een belangrijke blikvanger van het huis. En dat vergeten mensen wel eens. U kent zelf ongetwijfeld de voorbeelden: mensen die een strak of gewoon net huis hebben, maar daar dan een gekunstelde carport tegenaan hebben ‘geplakt’. Zo jammer. Terwijl het heel gemakkelijk anders kan. Beter ook. Veel beter.

Waarom een houten carport?

Een carport is bij lange na niet meer alleen functioneel zoals dat vroeger was. Een carport biedt traditioneel beschutting en bescherming voor de auto en fietsen. Functionaliteit over uitstraling. Dat eerste is en was altijd een belangrijke reden om een carport te plaatsen. Maar een carport van hout biedt veel meer dan alleen functie.

“Ook is Geert een man die zijn afspraken nakomt. Geen loze beloften maar alles tijdig volgens afspraak. En de prijs? Die is goed en oprecht. Het zal best voorkomen dat je ergens goedkoper uitkomt. Maar dan heb je zeker niet de kwaliteit die wij sinds gisteren hebben mogen ontvangen.”

– Hennie & Mieke Cobussen, eigenaren van een nieuwe houten carport

Het plaatje compleet met een houten carport

Door net wat meer aandacht aan het ontwerp en het gebruik van materialen te besteden – waar echt héél veel in mogelijk is – krijgt u een carport die niet ‘gewoon’ bij uw huis past, die niet alleen maar functioneel is, maar die uw huis zelfs ‘ophaalt’. Een houten carport die uw huis nog mooier uit laat komen dan het al is.

Je eigen carport?

Laat ons u helpen. Wij ontwerpen, maken en plaatsen al vele jaren stoere en stijlvolle houten carports. Altijd op maat en altijd bijzonder. In heel Nederland en België. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een scherpe offerte.

Uitgelicht: Houten carport in Veghel

Een luxe en eigentijdse woning verdient een houten carport die hier perfect bij past. De carport is geplaatst naast een sfeervolle veranda.

Deze prachtige carport heeft twee strakke daklichten om licht door te laten. Doordat de carport in dezelfde kleur en stijl is gebouwd past deze naadloos bij de moderne veranda.

Ook zo benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk onze impressies op deze speciale pagina.

Meer weten over houten veranda’s?

Klassieke Veranda werkt samen met partners in de regio. Zo kunt u bij Dakenshop terecht voor alle benodigdheden voor het realiseren van een dak. Voor bijpassende tegels kunt u aankloppen bij Bestrating-online. Tot slot is Godu Tuin specialist in het creëren van sfeer met luxe tuinmeubelen voor in uw tuin en tuinkamer. Bij Harco Trading, specialist in terrasverwarming, kunt u het verblijf in uw veranda veraangenamen en verlengen tot zowel ver vóór als ná de traditionele warmere maanden van het jaar.

Het is tevens verstandig om vooraf te informeren of een vergunning verreist is. Bij een carport komt dit vaker voor dan bij een houten veranda. Laat u daarom goed informeren! U kunt dat echter heel eenvoudig controleren op de website van het Omgevingsloket. Als u daar met uw DigiD inlogt, ziet u heel snel of u melding- of vergunningsplichtig bent. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wino dorst
Wino Dorst
1. April, 2022.
Geverifieerd
In 2012 hebben we bij Klassieke Veranda een veranda laten plaatsen. Daar genieten we nog steeds van. In al die tijd een keer een probleem met een ruit gehad, dat zeer snel als service werd hersteld. Nu, 10 jaar later in 2022, wilden we een carport laten plaatsen en hebben we opnieuw voor Klassieke Veranda gekozen. De eigenaar Geert is een fijne man en helemaal gespecialiseerd in veranda's en carports. Alles wordt in de werkplaats voorbereid zodat de opbouw snel klaar is. De eerste dag de hele constructie en de tweede dag de dakbedekking en de ramen van de lichtstraat. Als je een veranda of carport wil laten plaatsen ben je hier aan het goede adres!
Lees verder
Corne wouters
Corne Wouters
18. December, 2020.
Geverifieerd
Zeer goed bedrijf. Houdt zich aan de afspraken en levert vakwerk. Prettige mensen. Voor een echt mooie degelijke veranda moet je hier zijn.
Lees verder
A. Stroomer
a. stroomer
29. Juni, 2020.
Geverifieerd
Vorig jaar september per mail offerte ontvangen. Prijs sprak ons aan. Nieuwsgierig naar de kwaliteit van het product zijn we in november bij Geert langs geweest om de veranda in de showroom te bekijken. Fantastisch om te zien. De opdracht gegeven en afgelopen april is de veranda geplaatst. Echt een plaatje! Kwalitatief zo goed en zo prettig om met ze te communiceren. Wij zijn ontzettend blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Dank je wel Geert + alle medewerkers. Hartelijke groeten uit Dwingeloo
Lees verder
Marco
Marco
19. November, 2018.
Geverifieerd
Prachtige veranda met lichtstraal geleverd door klassiekeveranda.nl. Echt vakwerk met oog voor detail.
Lees verder