skip to Main Content
Houten Carport Met Lichtstraat
Houten Carport Met Lichtstraat
Klassieke Houten Carport
Houten Carport

Een houten carport is een belangrijke blikvanger van het huis. En dat vergeten mensen wel eens. U kent zelf ongetwijfeld de voorbeelden: mensen die een strak of gewoon net huis hebben, maar daar dan een gekunstelde carport tegenaan hebben ‘geplakt’. Zo jammer. Terwijl het heel gemakkelijk anders kan. Beter ook. Veel beter.

Een houten carport is niet alleen functioneel!

Vroeger was dat inderdaad nog wel eens het geval. Dan ging het er vooral om dat een carport beschutting en bescherming bood voor de auto en fietsen. Uitstraling was ondergeschikt aan functionaliteit. Dat laatste is nog altijd een belangrijke reden om een carport te laten plaatsen. Maar een houten carport biedt meer. Veel meer.

De houten carport maakt het plaatje compleet

Door net wat meer aandacht aan het ontwerp en het gebruik van materialen te besteden – waar echt héél veel in mogelijk is – krijgt u een carport die niet ‘gewoon’ bij uw huis past, die niet alleen maar functioneel is, maar die uw huis zelfs ‘ophaalt’. Een houten carport die uw huis nog mooier uit laat komen dan het al is.

Hoe krijgt u een mooie carport?

Laat ons u helpen. Wij ontwerpen, maken en plaatsen al vele jaren stoere en stijlvolle houten carports. Altijd op maat. Altijd weer bijzonder. In heel Nederland en België. En … nog gunstig geprijsd ook! Maar daarvoor moet u wel eerst een offerte opvragen 😉

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een carport van dertien in een dozijn? Of gaat u voor een originele houten carport van duurzame materialen? Een carport die mooi is en mooi blijft! Vraag dan nu nog gratis en vrijblijvend een offerte aan!

    * Graag deze velden minimaal invullen

    Back To Top