skip to Main Content

Mijn naam is

Geert Kuypers

Eigenaar Klassiekeveranda.nl & Klassiekeveranda.be

Over Klassieke Veranda

geert-kuypers-klassieke-verandaKlassieke Veranda is opgericht in 2000. Door Geert Kuypers. Opgericht vanuit de wens om meer van zichzelf in zijn werk kwijt te kunnen. Meer creativiteit, meer authentiek vakmanschap en meer liefde voor hout, dat unieke, duurzame, prachtige materiaal. Die wens viel samen met een toenemende behoefte bij mensen aan eigenheid; aan ‘een leven zoals ik dat wil’.

Unieke werkwijze

Klassieke Veranda groeide hard. Vanuit de visie dat de veranda nooit een op zichzelf staand iets is, maar altijd onderdeel van een groter geheel. De veranda die functioneel is. Dat voorop gesteld, omdat een houten veranda ook functioneel moet zijn. Maar de veranda vooral ook die krachtig is. Prachtig. Een decorstuk aan huis en een eenheid mét het huis ook.

Prachtige referenties

Wat zijn we inmiddels trots op onze referenties. Mensen die ons spontaan mailen dat ze zo blij zijn met hun klassieke veranda. Daar worden wij blij van! Het is de bevestiging van onze ideeën en aanpak: dat mensen graag wat karakter willen geven aan hun veranda, maar dat ze daarvoor wel graag ook een goed contact hebben met degene die hun veranda ontwerpt, fabriceert en plaatst.

Bezoek ons

Bent u enthousiast geworden door de vele voorbeelden van klassieke veranda’s die op onze website staan? Wilt u wel eens weten wat de mogelijkheden voor u zijn, technisch, esthetisch en budgettair? Vraag dan om een offerte of … bel me voor een afspraak, dan laat ik u alle mogelijkheden zien.

06-16 554 792 Geert Kuypers

Back To Top