skip to Main Content
Houten Overkapping Zadeldak
Houten Overkapping Zadeldak
Lichtstraat Van Hout Met Lichtstraat Zadeldak
Houten Lichtstraat Schilddak Veiligheidsglas

Stel je voor: je hebt een prachtige veranda laten bouwen, alleen zonder lichtstraat. Dan neemt zij helaas al het daglicht weg uit huis. Hoe vervelend is dat. En het komt voor, hoor. Mensen hebben niet altijd in de gaten hoeveel impact de aanbouw van een veranda heeft op de lichtinval in huis. Een lichtstraat biedt uitkomst!

Waarom een houten lichtstraat?

Eigenlijk een vraag die we niet zouden hoeven stellen. Want hout is zo ontzettend veel mooier dan kunststof. Zeker in combinatie met glas. Hout is zo veel natuurlijker. Zo veel warmer ook. Maar inderdaad, ook wij horen de typische verkopers van snelle lichtstraten vertellen dat kunststof tegenwoordig ook mooi kan zijn. Dat klopt. Maar het is geen hout. Bij lange na niet …

Ook een houten lichtstraat vraagt géén onderhoud

Onderhoud wilde nog wel eens het argument zijn om mensen over te halen om voor kunststof te kiezen. Die vlieger gaat niet meer op. Wij werken al onze houten lichtstraten aan de buitenkant namelijk af met gemoffeld aluminium. Dat geeft de lichtstraat niet alleen een fraaiere uitstraling, het zorgt er ook voor dat ook uw houten lichtstraat géén onderhoud vergt!

Maar eigenlijk hoeven we u niet te overtuigen …

U bent op onze website omdat u van hout houdt. Net als wij. Hout is ‘kneedbaar’: het is te bewerken, waardoor we een lichtstraat heel gemakkelijk aan kunnen passen aan de veranda. Neem bijvoorbeeld deze landelijke veranda. U krijgt geen standaard lichtstraatje dat puur functioneel is, maar een krachtige, mooie lichtstraat van duurzaam hout die de uitstraling van uw veranda alleen maar ten goede komt. Maar goed, dat wist u allemaal al. Toch?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wij ontwerpen, maken en plaatsen al vele jaren lichtstraten. Altijd op maat. Altijd weer bijzonder. In heel Nederland en België. En … nog heel voordelig ook! Twijfelt u? Vraag dan maar eens gratis en vrijblijvend een offerte aan!

    * Graag deze velden minimaal invullen

    Back To Top