skip to Main Content
Overkapping Met Lichtstraat Schuifwand
Overkapping Met Lichtstraat Schuifwand
Schuifwand Overkapping
Lichtstraat Tuin Overkapping
Veranda Met Schuifwand En Lichtstraat
Schuifwand Terrasoverkapping
Veranda Van Hout Met Lichtstraat En Schuifwand
Terrasoverkapping Hout
Overkapping Met Lichtstraat SchuifwandSchuifwand OverkappingLichtstraat Tuin OverkappingVeranda Met Schuifwand En LichtstraatSchuifwand TerrasoverkappingVeranda Van Hout Met Lichtstraat En SchuifwandTerrasoverkapping Hout

Beschrijving Tuinkamer/ Veranda

Deze nostalgische veranda/ tuinkamer is de ruimte bij uitstek voor een aangename zithoek waar binnen- en buitenlucht hand in hand gaan.  Maar evengoed kan hij dienst doen om droog tuinspullen op te bergen. Zoals u ziet kunt u met gemak eettafels, stoelen en kasten in uw tuinkamer plaatsen. Dankzij de gedeeltelijke voorziening van een dichte wand en schuifbeglazing is er een voldoende beschutting tegen regen en wind.

Het open deel van de veranda zorgt er dan weer voor dat er veel natuurlijk licht aanwezig is in de kamer. De tuinkamer is de ideale veranda voor degene die het binnen- met het buitenleven met elkaar wil verbinden.

Een houten tuinkamer bouwen we slechts in 3 dagen, zodat u nauwelijks overlast heeft tijdens de bouw en u snel kunt genieten van uw veranda. Wilt u ook zo´n kamer om lekker het hele jaar te genieten van de buitenlucht? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Back To Top