Nostalgische veranda met schuifbeglazing

Beschrijving Tuinkamer/ Veranda

Deze nostalgische veranda/ tuinkamer is de ruimte bij uitstek voor een aangename zithoek waar binnen- en buitenlucht hand in hand gaan.  Maar evengoed kan hij dienst doen om droog tuinspullen op te bergen. Zoals u ziet kunt u met gemak eettafels, stoelen en kasten in uw tuinkamer plaatsen. Dankzij de gedeeltelijke voorziening van een dichte wand en schuifbeglazing is er een voldoende beschutting tegen regen en wind.

Het open deel van de veranda zorgt er dan weer voor dat er veel natuurlijk licht aanwezig is in de kamer. De tuinkamer is de ideale veranda voor degene die het binnen- met het buitenleven met elkaar wil verbinden.

Een houten tuinkamer bouwen we slechts in 3 dagen, zodat u nauwelijks overlast heeft tijdens de bouw en u snel kunt genieten van uw veranda. Wilt u ook zo´n kamer om lekker het hele jaar te genieten van de buitenlucht? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer weten over veranda’s of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze overkappingen of simpelweg een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de knop. We staan u graag te woord bij al uw vragen over de mogelijkheden

Wist u dat veel mensen kiezen voor een compleet afgewerkte tuinkamer?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw veranda om te toveren tot een mooie tuinkamer. Bent u op zoek naar privacy én een knusse sfeer? Ga dan voor een veranda met een aantal dichte zijwanden. Een mooie aanvulling hierop is schuifbeglazing. Hiermee zorgt u meteen voor wat extra beschutting als het regent. Voor de koudere dagen laat u de veranda misschien wel uitrusten met een houtgestookte haard. U ziet zichzelf vast al met glaasje wijn bij het knapperende haardvuur zitten. Proost!

Een veranda of tuinkamer is een investering waar u nog jaren heel veel plezier van wilt hebben. Iedere klassieke veranda is uniek. Het is een eenmalige productie. Dat is het mooie aan de houten veranda. En er is zo ontzettend veel te kiezen. In vormen, afmetingen, combinaties en gebruik van materialen.

Het bouwen van een veranda

Een houten veranda bouwen is vakkundig werk waar we trots op zijn. Het is een van de grote voordelen die wij u te bieden hebben, dankzij onze unieke werkwijze: het plaatsen van uw houten veranda neemt bij ons gemiddeld nog geen twee dagen in beslag.

Op de eerste dag wordt de veranda geplaatst. Dat wil zeggen dat de houten constructie zoals die in de werkplaats is gemaakt wordt opgebouwd meestal tevens voorzien van een lichtstraat

Op de tweede dag vindt de afwerking plaats. Dan komen de dakdekker en loodgieter. Standaard zijn onze houten veranda’s uitgerust met bitumineuze dakdekking met isolatie. Dat heeft onder andere als voordeel dat uw veranda van bovenaf thermisch is geïsoleerd (warm dak), zodat u nooit last heeft van condens.