Nieuw Showroom model: De Tuinkamer!

Een veranda is de perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Bij mooi weer bent u het liefst de hele dag buiten. Maar als het ’s avonds af begint te koelen, voelt het in de tuin niet meer zo comfortabel aan. Een veranda met schuifbeglazing is dan de perfecte oplossing. Eventueel in combinatie met een dichte zijwand tovert  u een veranda om in een mooie tuinkamer.

Van de tuinkamer veranda hebben we een nieuw showroommodel geplaatst en is te bezichtigen in Gemert. De tuinkamer is eigenlijk een verlenging van de binnenruimte en kan ook los van het huis geplaatst worden. Deze plek is ideaal om gezellig iets te drinken, te relaxen of om samen uitgebreid te dineren. Door de schuifbeglazing kunt u lekker lang buiten blijven zitten. U bent namelijk goed beschermd, zelfs als het buiten begint te regenen of te waaien.

Hoe richt u deze nieuwe plek in?

Deze nieuwe plek kunt u natuurlijk op veel verschillende manieren inrichten. Maar er is één ding dat u niet mag vergeten: een houtgestookte open haard. Hiermee creëert u die knusse plek waar u met het hele gezin van kunt genieten.

Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!