Overkapping

Bent u op zoek naar een overkapping voor uw terras of bijvoorbeeld een overkapping als carport? Dan staan een nette afwerking en kwaliteit voorop. Klassieke Veranda werkt alleen met vaklieden met veel ervaring en die zeer nauwkeurig te werk gaan. Dat zie je terug in het resultaat en hier zijn we trots op.

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit. Om die reden gebruiken we enkel de beste materialen en is al het hout is voorzien van het SKH en fsc keurmerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor uw overkapping van het terras hebt u onbegrensde keuzemogelijkheden. Iedere tuin is uniek en dus ook uw veranda.

Bent u benieuwd naar de prijzen van een tuinoverkapping? Vraag een offerte aan bij Klassieke Veranda.

Offerte aanvraag

Met een overkapping voor uw terras kunt u nog meer genieten van uw tuin. Een terrasoverkapping van hout vormt een prachtig verlengstuk van uw woning. Een extra leefruimte waar u 3 seizoenen per jaar van kunt genieten.

De overkapping van het terras creëert u een gezellig en knus hoekje. Het hout geeft een warme uitstraling en de overkapping is door u geheel samen te stellen zodat hij bij elk type woning zal passen. Dus wilt u meer plezier aan uw tuin beleven? Dan zullen deze houten terrasoverkappingen u van dit comfort voorzien.

Zelfs in de herfst of winter is het met terrasverwarming nog prima vertoeven. Je zit overdekt eventueel naast het knetterende haardvuurtje. Dan kun je onafhankelijk van weersinvloeden genieten van het buitenleven.

De voordelen op een rij:

  • Houten terrasoverkapping van overkappingterras.com geeft sfeer.
  • Groter wooncomfort
  • Grotere en praktischere leefruimte
  • In de zomer langer buiten zitten
  • Ook in de lente en herfst genieten van uw terras
  • Investering in de waarde van uw woning